WinkelmandJE
Leeg
  • Altijd de beste prijs
  • Service & support via klantenservice
  • Korting voor klanten met een account
Bel ons: +31 (0)88 0223600Sonexus-Direct is onderdeel van Sonexus 

Eerst was er Sonexus B.V. Een bedrijf in intercom-, camera- en aanverwante systemen. Onze dienstverlening is nu uitgebreid met Sonexus-Direct. Een webshop met merken en producten waar wij zelf jarenlang ervaring mee hebben. Niet alleen kunnen wij u door deze ervaring uitstekend adviseren bij uw aankoop, wij bieden ook praktische ondersteuning, zowel bij inbedrijfstelling als op projectbasis.

Wat doet Sonexus?

Sonexus ontwerpt, installeert en beheert systemen. Meestal zijn dit beveiligings- en CCTV (camera) systemen maar wij werken ook aan communicatiesystemen en andere geautomatiseerde systemen. Onze kracht ligt in het zo helder en simpel mogelijk maken van een systeem voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan ‘security made easy’.

 

Uiteenlopende wensen
Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat de wensen van onze klanten nogal uiteenlopen. Sommigen willen een compleet systeem aangeleverd krijgen en laten beheren, anderen houden het beheer liever in eigen hand. Soms vragen klanten ons om alleen hun systeem in bedrijf te stellen. Weer anderen zijn slechts op zoek naar de juiste producten voor een bestaande installatie.      

 

Webshop Sonexus-Direct

Voor die laatsten is er nu Sonexus-Direct. Een webshop met professionele producten voor beveiligings- en aanverwante systemen. Hier kunt u zelf bestellen wat u nodig heeft, voor de beste prijs. Handig wanneer u een product wilt vervangen of zelf een systeem wilt uitbreiden of aanleggen. Ook met Sonexus-Direct maken wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Sonexus-Direct, security made easy.

Ondersteuning van Sonexus

Komt u er in onze webshop zelf niet uit? Dan kunnen wij u met onze ervaring als Sonexus uitstekend adviseren. Daarnaast kan Sonexus u helpen door de inbedrijfstelling van een zelf geïnstalleerd systeem voor u te doen. Sonexus biedt indien gewenst ook ondersteuning op projectbasis. Prettig om te weten dat er achter de Sonexus-Direct webshop een ervaren bedrijf schuilt met kennis van zaken! 

    


Hulp nodig?

Kunt u het juiste product niet vinden? Of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.