WinkelmandJE
Leeg
  • Altijd de beste prijs
  • Service & support via klantenservice
  • Korting voor klanten met een account
Bel ons: +31 (0)88 0223600WELKOM BIJ SONEXUS-DIRECT

Sonexus-Direct is uw online groothandel voor beveiligings- en aanverwante producten.
Wij zijn er speciaal voor installatie- en beveiligingsbedrijven die zelf de kennis in huis hebben om systemen te installeren en/of in gebruik te stellen.

 
 

Simpel en snel onderdelen bestellen

Bij ons kunt u simpel en snel onderdelen uitzoeken en bestellen. Het is mogelijk om zelf een compleet systeem samen te stellen of om enkel dat product te bestellen dat in uw systeem vervangen moet worden. Op deze manier maken wij de aanschaf en vervanging van intercom- en camerasystemen echt gemakkelijk.

 Groot assortiment topkwaliteit

Sonexus-Direct is de eerste en enige online-aanbieder van de intercom producten van Commend. Dit biedt u de unieke kans om makkelijk zelf Commend producten te kunnen bestellen. Daarnaast bieden wij ook camera producten van Hikvision aan. Niet alleen heeft u bij ons de keuze uit een zeer groot assortiment, wij verkopen bovendien alleen producten van topkwaliteit.

 De beste prijs

Voor de intercom producten van Commend kunnen wij u de laagste prijs bieden. Wanneer u een account aanmaakt ontvangt u korting op de bruto verkoopprijs. Ook voor de producten van Hikvision hanteren wij goede prijzen.

Downloaden documentatie en software


In onze webshop staat bij elk artikel de beschikbare documentatie vermeld. Zo kunt u bijvoorbeeld de uitgebreide specificaties van een product opzoeken of een software update downloaden. Ook de (gratis) software voor de producten is beschikbaar. 
Zo maken wij het makkelijk en overzichtelijk voor u. 

 Klantenservice

Kunt u het juiste product niet vinden? Of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is per telefoon en per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

 Zonodig ondersteuning van Sonexus


Wilt u de installatie zelf uitvoeren maar laat u de inbedrijfstelling liever aan anderen over? Sonexus kan een systeem voor u in bedrijf stellen en aanpassen aan uw wensen. Ook bieden wij ondersteuning op projectbasis. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Hulp nodig?

Kunt u het juiste product niet vinden? Of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.