WinkelmandJE
Leeg
  • Altijd de beste prijs
  • Service & support via klantenservice
  • Korting voor klanten met een account
Bel ons: +31 (0)88 0223600Disclaimer 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

De op deze website getoonde informatie wordt door Sonexus-Direct met zorg samengesteld en geactualiseerd, doch er wordt geen enkele garantie gegeven inzake de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de website wordt gepubliceerd of waartoe via de website toegang wordt geboden.

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Sonexus-Direct aanvaardt geen aansprakelijkheid voor typefouten, schrijffouten en/of verkeerd geplaatste afbeeldingen. In het bijzonder zijn de prijzen die vermeld staan onder voorbehoud van typefouten. 

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en/of gebruik van de website, wordt door Sonexus-Direct uitdrukkelijk afgewezen. Ook is Sonexus-Direct niet aansprakelijk voor maatregelen die door derden worden ingesteld ten gevolge van uw gebruik van de website. 

Het auteursrecht op deze website berust bij Sonexus-Direct of bij derden welke bij toestemming materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Sonexus-Direct.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. 

Hulp nodig?

Kunt u het juiste product niet vinden? Of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.