WinkelmandJE
Leeg
  • Altijd de beste prijs
  • Service & support via klantenservice
  • Korting voor klanten met een account
Bel ons: +31 (0)88 0223600

  • Door: Casper Schreur
  • Commend
  • 18 April 2018

Commend introduceert de ID5-serie: stijlvolle intercomterminals met touchscreenDe ID5 is het eerste touchscreen station van de nieuwe CONCERTO serie van Commend. Deze intercompost heeft een slank en stijlvol ontwerp van glas, staal en aluminium en kan naar wens op de muur of op een bureau geplaatst worden.

Het 5-inch kleurenscherm is duidelijk en makkelijk te bedienen. Twee luidsprekers en twee microfoons zorgen voor helder geluid en een goede verstaanbaarheid. De ID5 is verkrijgbaar mét en zonder ingebouwde camera. Deze videocamera heeft een groot bereik en biedt de ideale kijkhoek om zowel rolstoelgebruikers als lange personen goed te kunnen zien.

De ID5 is uitermate geschikt voor gebruik als desktop intercom in kantoorgebouwen, bij toegangscontrole, in hotelkamers en in liften. Via USB-poorten is de ID5 naar wens uit te rusten met bijvoorbeeld een inductielusversterker voor slechthorenden of een handset. Door het aansluiten van een i/o module ontstaat de mogelijkheid om deuren te ontgrendelen of om verlichting te schakelen. 

Bovendien beschikt deze intercomterminal over een noodmodus functie en speelt daarmee in op de nieuwe norm voor geavanceerde beveiliging (EN62820). Deze noodmodus functie maakt van de ID5 een communicatiecentrum in een noodsituatie. Hiermee is de ID5 niet alleen stijlvol en prettig in gebruik, maar ook nog eens klaar voor de toekomst.

Hulp nodig?

Kunt u het juiste product niet vinden? Of heeft u gewoon een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.